Monumente funerare

Pagina

Monumentul funerar Vasile Conta

Monumentul funerar Vasile Conta, se afla situat in cimitirul Eternitatea din Iasi, str.Eternitatii nr.121.
citeste mai mult.…

Monumentul Eroilor Francezi

Monumentul funerar al eroilor francezi se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda, nr.249, sectorul 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Alexandru Izvoranu

Monumentul funerar al lui Alexandru Izvoranu este o mare capodopera a sculptorului Carol Storck, care a reprezentat-o pe Elena Izvoranu, nascuta Horbatsky (1848-1918), plangandu-si fiul.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar George Ionescu-Gion

Monumentul funerar al lui George Ionescu-Gion, executat de sculptorul Frederic Storck, se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249, sector 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Georgică Gh. Iliescu

Monumentul funerar al lui Georgica Gh.Iliescu a fost executat de sculptorul Constantin Balacescu si se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249, sectorul 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Gh. Vernescu

Monumentul funerar Gh.Vernescu, executat de sculptorul Als.Barthelenie, se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti; adresa:Calea Serban Voda nr.249, sector 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Ion Dalles

Monumentul funerar Ion Dalles se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249, sector 4. Sculptori: Carol Storck, Ioan Georgescu, Oscar Spathe.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Ion Mirescu

Monumentul funerar Ion Mirescu executat de sculptorul Carol Storck, se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249, sector 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Iulia Haşdeu

Monumentul funerar Iulia Hasdeu, executat de sculptorul Ioan Georgescu, se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249, sector 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar al scuptorului Karl Storck

Monumentul funerar al sculptorului Karl Storck (1826-1887) a fost lucrat de fiul sau Carol Storck in 1889.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar M. Stoher

Monumentul funerar M.Stoher, se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249. A fost executat de sculptorul Carol Storck.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Maria Cârlova

Monumentul funerar al Mariei Carlova, comtesse de Reillane, este opera in bronz a sculptorului Johannes Hottart, realizata in anul 1908.Este situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249, sector 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Maria I. Niculcea

Monumentul funerar Maria I.Niculicea, a fost executat de sculptorul Karl Storck si se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda, nr.249, sector 4.
citeste mai mult.…

Monumentul funerar Mih.Sceopol si D.Davidescu

Monumentul funerar Mih.Sceopol si D.Davidescu se afla situat in cimitirul Bellu din Bucuresti, Calea Serban Voda nr.249, sector 4 si a fost executat de sculptorul Ioan Georgescu.
citeste mai mult.…

Monumentul eroului Victor Ioachimovici

Monumentul eroului Victor Ioachimovici (1887-1916) .Moare luptand cu bulgarii la Turtucaia in Primul Razboi Mondial.Se afla situat in cimitirul Bellu Militar.
citeste mai mult.…