Descriere agentie funerara

1_27

   Pentru a va sprijini in aceste momente indurerate neprevazute  venim in sprijinul dumneavoastra pentru a pune la punct cu profesionalism si promptitudine toate detaliile inmormantarii, fiind la dispozitia dumneavoastra 24/7.

    Lasati totul in seama noastra, pentru ca dumneavoastra sa va puteti arata respectul, compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta. Firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. 

 

0749.826.776

0720.719.300

cristeacostel68@gmail.com

cristeamirel@gmail.com

 

MAGAZINE FUNERARE:

 

Str. Grivitei, Nr. 166 (colt cu Str. General Eremia Grigorescu)

Sos. Buzaului, Nr. 11 (intrarea in Parcul Monument - Incinta Service auto/Spalatorie covoare)

 

Servicii Funerare

   1. Consultanta de specialitate

   Asiguram consultanta gratuita non-stop cu privire la toate informatiile necesare organizarii unei inmormantari. Acest serviciu este adresat persoanelor care vor sa fie informate in prealabil si sa anticipeze costurile, sau vor sa afle alte detalii ce se pot dovedi esentiale in astfel de momente.

   2. Constatare deces

   Constatarea decesului se poate face de catre medicul nostru care are drept de libera practica sau de catre medicul de familie unde pacientul este inscris dar numai in urma examinarii si identificarii in baza unui document de identitate, a persoanei decedate si numai in cazul in care nu exista suspiciune cu privire la cauzele decesului.
In urma constatarii decesului se elibereaza de catre medic certificatul medical constatator de deces (CMCD)

 

   3. Imbalsamare

   Imbalsamarea este procedeul medical prin care se urmareste conservarea decedatului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia. Imbalsamarea se efectueaza de catre personal calificat in meseria de autopsier in prezenta medicului care a constatat decesul. In urma efectuarii procedurii de imbalsamare se elibereaza certificatul de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

 

   4. Toaletare, impachetare

   Toaletarea decedatului se poate efectua de catre membrii echipei noastre atat la domiciliul dumneavoastra cat si in locatia noastra cu respectarea normelor de igiena. Imbracarea decedatului se face cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de catre noi dupa care se procedeaza la asezarea in sicriu. Cosmetizarea decedatului se face dupa caz la solicitarea familiei. Procedura de impachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.

 

   5. Declarare deces

   Declararea decesului se face în termen de 3 zile si sunt necesare:

   - certificatul medical constatator al decesului (CMCD);
   - actul de identitate al decedatului;
   - certificatul de naștere al decedatului;
   - actul constatator de deces;
   - declarație dacă nu există C.I. sau livretul militar al decedatului;
   - dovada eliberată de Parchet, dacă decesul s-a produs prin sinucidere, accident sau alte cauze violente sau dacă înregistrarea decesului se face în mai mult de 3 zile de la data producerii acestuia.

 

   6. Acte necesare inhumarii / incinerarii

   Oferim sprijin in obtinerea actelor necesare inhumarii sau incinerarii si eliberarea lor in cel mai scurt timp posibil. Documente:

   - Copie dupa certificat constator al decesului;
   - Certificatul de imbalsamare;
   - Autorizatie de la SANEPID;
   - Certificatul de deces;
   - Adeverinta de inhumare;
   -  Contractul de concesiune a locului de veci;

 

   7. Livrare sicriu si cruce

   Avem in magazin peste numeroase modele de sicrie de provenienta autohtona sau din import, fabricate din diverse esente (brad, stejar, fag, tei, plop,nuc, cires etc), sub o larga paleta de culori si motive decorative. Indeplinim si cele mai exigente solicitari cu privire la forma (4,6,8 colturi), culoare (mahon, bej, alb etc), dimensiune (XXL, normale, medii si mici) si material (lemn si zinc necesar repatrierilor). Sicriele sunt complet echipate cu: lenjerie (respeta), capitonaj capac, panza de fata, orar mic, orar mare, perna, saltea absorbanta. Va punem la dispozitie cruci inscriptionate si asortate la culoarea sicriului.

6_400_01

   8. Transport si manipulare

   Realizam transport de specialitate intern si international cu autospecializate funerare omologate si autorizate, cu respectarea normelor sanitare. Asiguram transportul cu microbuze a participantilor la ceremonia funerara si transportul efectelor funerare (coroane, jerbe, aranjamente florale). Manipularea sicriului se efectueaza de catre echipa noastra si consta in preluarea sicriului de la morga spitalului sau de la domiciliu, urcatul sau coboratul etajelor, depunerea sicriului la biserica (capela) si transporul la cimitir.

 

Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane sau firme autorizate – care detin o masina funerara autorizata. 

 

Va rugam sa aveti in vedere ca pentru asigurarea serviciului de transport funerar, trebuie sa aveti urmatoarele acte:
* Adeverinta de inhumare;
* Certificat de deces;
* Certificat de imbalsamare;
* Adeverinta de la AGSP (Sanepid) pentru transportul funerar.

transport_funerar_braila_400

   Daca familia nu doreste ca ativitatea de priveghere sa se desfasoare la domiciliu atunci va putem asigura tranzitul persoanei decedate si depunerea la capela cimitirului unde se afla locul de veci sau la orice alta capela ne este indicata. Marea majoritate a capelelor din cimitire sau arondate bisericilor sunt inchise noaptea. Va putem recomanda depunerea sicriului la capela bisericii cu care noi colaboram si unde avem acces nelimitat. La solicitarea apartinatorilor se poate obtine acordul preotului paroh pentru a mentine capela deschisa si noaptea in vederea unui priveghi neintrerupt.

 

   10. Consiliere obtinere loc de veci

   Va putem indruma cu privire la formalitatile necesare pentru a beneficia de concesionarea unui loc de veci in cimitirele din Braila.

Galerie foto

Agentie funerara Braila, Servicii Funerare Braila, Pompe funebre Braila