Descriere agentie funerara

Funerare Rainbow Dorobantu

Servicii Funerare Bucuresti NON STOP

Transport Funerar Intern / International / Repatrieri Decedati

Mobil:  0753 304 050

Fix:  031 42 50 483

  

   Funerare Rainbow Dorobantu lider pe piata funerara, avandu-l ca proprietar pe domnul Alexandru Dorobantu si activand in domeniul funerar de peste 15 ani, are ca scop ajutarea familiilor indoliate atat pe plan local, servicii funerare Bucuresti cat si in zonele limitrofe, servicii funerare Ilfov, asigurand un tot necesar ceremoniilor funerare.

   Funerare Alexandru Dorobantu dispune de:

   - Experienta necesara acumulata in timp celor mai exigente cerinte in domeniul funerar;

   - Aproximativ 50 modele de sicrie;

   - Personal calificat indreptandu-va spre o ceremonie funerara completa de care aveti nevoie, servicii funerare complete.

 

 

Servicii Funerare

 Funerare Rainbow Dorobantu vine in ajutorul familiei indoliate oferind toate produsele necesare inmormantarii:

 • Sicrie (diferite modele,culori,esente ) sicrie economice si lux;
 • Cruci;
 • Colaci (cap, prescura si arhanghel);
 • Coliva;Funerare Rainbow Dorobantu - Agentie Funerara Bucuresti Sector 2
 • Prosoape preot si dascal;
 • Prosoape pentru cruce si capac, masini, gropari;
 • Batiste cu lumanare si banut;
 • Pachete alimentare;
 • Toiag;
 • Sticla vin, vin+ulei;
 • Aranjamente florale;
 • Coroane;
 • Jerbe;
 • Doliu de pus in piept;
 • Doliu de pus la usa;
 • Toiag;
 • Felinare funerare;
 • Poze ceramice;
 • Inchiriere capac frigorific;
 • Inchiriere catafalc mortuar;
 • Intocmirea actelor pentru a obtine un loc de veci sau de concesiune a locului.

 

Funerare Rainbow Dorobantu - Agentie Funerara Bucuresti Sector 2

 

   Transport funerar international – Repatriere decedati 

   Funerare Rainbow Dorobantu  are in dotare atat pentru inmormantari locale cat si pentru trasnsport funerar international repatriere decedati 4 autospeciale funerare astfel incat transportul persoanei trecute in nefiinta se efectueaza in cele mai exigente conditii atat din punct de vedere legal cat si igienic, sanitar si estetic pentru o ceremonie funerara. Funerare Rainbow Dorobantu  va sta la dispozitie si cu 2 microbuze pentru transport persoane.

   Funerare Rainbow Dorobantu  repatrieaza persoanele decedate atat din Europa cat si din statele non UE.

   Funerare Rainbow Dorobantu va ofera varianta cea mai convenabila repatrierii persoanei decedate, nu intotdeauna varianta cea mai ieftina este si cea mai rapida sau invers .

   Funerare Rainbow Dorobantu executa transport funerar international cu autoturisme  funerare acreditate. In nici un caz transportul unei persoane decedate nu se poate efectua cu alte masini decat cele omologate in baza legislatiei legale in vigoare.

   Repatrierea persoanei decedate se face in prealabil in baza unui contract semnat de ambele parti, nu se poate ca o firma care presteaza serviciul de repatriere sa plece fara un contract semnat cu clauze clare si angajamente: timp de repatriere,sicriu necesar transportului international(lemn+zinc), actele necesare repatrierii. Aceste documente enumerate mai sus sunt aspecte importante pentru o repatriere.

   In contract trebuie trecute datele de identificare fiscala a Funerare Rainbow Dorobantu - Agentie Funerara Bucuresti Sector 2societatii precum si reprezentatul legal al acesteia.

   Costul unei repatrieri in Romania nu este standard el difera de la caz la caz, pretul fiind influentat de distanta, greutatea decedatului, sicriurile cu care se face repatriereaactele necesare repatrierii, modul de transport al decedatului terestru sau aerian.

   Repatrierea cetățenilor români, decedați în afara țării este, de obicei, un proces mai greoi și de durată, mai ales dacă trebuie suportat de autoritățile statului. De aceea, apelarea la o firmă de servicii funerare care are oferă și posibilitatea transportului internațional a corpurilor neînsuflețite poate fi cea mai bună alegere.

   Firma noastră se obligă să aducă persoana decedată înapoi acasă, în cele mai bune condiții, cu mijloacele de transport dotate corespunzător. De asemenea, vom face tot posibilul ca transportul să se realizeze în cel mai scut timp.

   Transportul mortuar se face în baza unui pașaport mortuar, a certificatului de deces, a certificatului constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital, a certificatului de îmbălsămare eliberat de spital și a autorizației pentru transport internațional, acte de care societatea noastră se va ocupa personal, în baza unui contract în care vor fi stipulate toate aceste aspecte.   

   Funerare Alexandru Dorobanţu se ocupă de procurarea documentelor necesare repatrierii corpului neînsufleţit al cetăţeanului român.

   Pentru eliberarea pașaportului mortuar sunt necesare următoarele documente:

   - Documentul de identitate românesc al persoanei decedate, în original;Funerare Rainbow Dorobantu - Agentie Funerara Bucuresti Sector 2

   - Certificatul de deces eliberat de Registrul Civil din oraşul respectiv, legalizat cu apostilă conform Convenţiei de la Haga;

   - Certificat medical de deces. În cazul în care decesul a avut loc în spital sau dacă moartea a fost una violentă sau a avut loc acasă sau în spații publice e nevoie de o autorizație judecătorească de repatriere a cadavrului;

   - Actul de îmbălsămare/efectuare a tratamentului antiputrefactiv dat de medicul legist;

   - Autorizaţiade înhumare dată de judecătorie;

   - Autorizaţia de transport dată de autorităţile sanitare;

   - Itinerariul sicriului. După ce firma are toate aceste acte, un reprezentat se va prezenta la ambasada sau consulatul României din țara respectivă și va obține pașaportul mortuar.

 

Galerie foto

Agentie funerara Bucuresti-Sector 2, Servicii Funerare Bucuresti-Sector 2, Pompe funebre Bucuresti-Sector 2