Descriere agentie funerara

   Pentru a putea trece mai usor peste dureroasele clipe care va incearca, lasati-ne sa va ajutam la cele mai mici preturi si la cele mai inalte standarde, pentru ca dumneavoastra sa puteti petrece alaturi de cel pe care l-ati pierdut putinul timp care v-a ramas.  

 
   CORONA FLOR S.R.L. (Casa Funerara Sf. Nicolae) va sta la dispozitie cu magazinul situat pe str. M. Eminescu, nr. 48, dotat cu toate articolele funerare necesare. 
 
   Aici veti gasi o gama completa de articole funerare: sicrie din diferite esente de lemn (brad, stejar, tei, mahon s.a.), imbracaminte completa pentru sicrie, prosoape, batiste, lumanari, candele, coroane naturale si artificiale, coronite, jerbe, cruci din lemn si din metal, imbracaminte pentru decedati (costume, palari, camasi etc.). Daca decedatul/a a fost pensionar transportul sicriului de la magazin la domiciliu (capela, morga) este gratuit.

coroane_1_400

Servicii Funerare

Va oferim servicii funerare complete, de cea mai buna calitate.
-Transport funerar intern si international
- asiguram transport funerar cu autofunerara speciala mercedes atat in judet cat si in tara si strainatate, in cel mai scurt timp posibil, asigurand sicriul special de care este nevoie si toate celelalte (sicriu zinc, sicriu lemn special, valvola, documente etc.) in cazul transportului international.
-servicii de spalat, imbracat, imbalsamat, cosmetizat
- firma are personal autorizat pentru spalat, imbracat, imbalsamat, cosmetizat.
Organizari parastase:
- organizam pomeni, parastase. Pentru ritualul inmormantarii facem colaci, cozonaci, prescuri in functie de obiceiurile fiecaruia.
Dispunem de Capela proprie situata pe str. M. Eminescu, nr. 48.
repatriere__2_400_03