Monumente Funerare Brasov - Miklos

Monumente funerare Brasov, Codlea, Fagaras, Ghimbav, Poiana Marului, Predeal, Rasnov, Rupea, Sacele, Sinca Noua, Sinca Veche, Victoria, Zarnesti,

Descriere Monumente funerare

   Va stam la dispozitie cu o gama larga de monumente funerare si pietre funerare, sa satisfacem cerintele si nevoie dumneavoastra . Tot ce trebuie ca dumneavoastra sa faceti e sa va hotarati modelul dorit de dumneavoastra. Societatea noastra este o societate cu experienta in domeniul productiei de monumente funerare si in executia de lucrari funerare pana la cele mai complexe lucrari.

   Monumente Miklos este dedicata satisfacerii cerintelor impuse atat de specialisti si profesionisti, cat si deservirii prompte, dintr-o larga gama de modele si culori, a fiecarui client, cu o deosebita atentie acordata controlului de calitate. Datorita calitatii deosebite privind durabilitatea, unicitatea materislului si intretinerea usoara a suprafetelor, a unui raport foarte bun calitate/pret garantat de firma noasra, au condus la o utilizare tot mai frecventa a granitului negru in realizarea de monumente funerare. Granitul isi pastreaza luciul si culoarea in timp, este mai durabil decat orice alta piatra.

   Va oferim peste 200 de tipuri de monumente, capace de mai multe feluri, in cadrul carora culorile si formele pot fi schimbate la cerere. De asemenea executam placari trepte si contratrepte, seminee, glafuri si blaturi, pardoseli din granit si marmura de diferite culori. Preturile noastre sant foarte avantajoase. Asiguram transport si montaj. Asteptam cu interes sa ne contactati direct la nr. tel: 0747172050 sau sa vizitati website-ul dedicat.

 

Monumente Funerare Brasov - Miklos

Servicii si Produse

  • monumente funerare marmura;Monumente Funerare Brasov - Miklos
  • monumente funerare mozaic;
  • scluptura in marmura;
  • executie monumente la comanda;
  • scris in marmura (relief sau gravat);
  • vaze;
  • stalpisori;
  • felinare de marmura.

Galerie foto

Monumente Funerare Brasov, Servicii Funerare Brasov, Pompe funebre Brasov