Monumente Funerare Kovistand - Dej / jud. Cluj

Monumente funerare Campia Turzii, Cluj Napoca, Crematoriu Cluj, Dej, Floresti, Gherla, Huedin, Turda,

Descriere Monumente funerare

 

KOVISTAND S.R.L.

MONUMENTE FUNERARE DIN GRANIT

(ZONA DEJ-GHERLA-IMPREJURIMI)

0723.061.293

FACEBOOK

www.kovistand.ro

 

    Firma noastra executa monumente funerare de diferite tipuri, la standarde inalte de calitate. Portofoliul nostru de clienti, precum si experienta noastra in acest domeniu, fac din firma noastra un partener de incredere.

    Printre  multe altele piatra naturala cunoscuta si sub denumirea de granit se foloseste foarte des in fabricarea monumentelor funerare, avand o rezistenta buna la factorii naturari si intemperii, deasemenea raspunzand bine la procedeul de slefuire, si totusi pentru a obtine ceea ce doriti cu adevarat si monumentul sa aiba fiecare personalitatea sa este bine ca asemenea lucrari sa fie executate de cineva cu experienta in domeniu, pentru  a nu face un lucru de doua ori , mai bine odata si bine. monumente_funerare_dej_400

    Granitul este una din cele mai dure si dense pietre comerciale si probabil cea mai populara piatra naturala disponibila la ora actuala. Aceste calitati combinate cu o bogata paleta de culori fac din granit una din cele mai folosite, durabile si usor de intretinut pietre. Granitul este compus din quartz, feldspat, si mica precum si din multe alte minerale acestea contribuind la culoarea si textura granitului.

 

   Firma nostră a păstrat și a dus mai departe dragostea și respectul față de piatra naturală moștenită de la bunici, dar am ținut pasul cu noile tehnici de prelucrare și de gravare a pietrei.

 

   Ne adresăm acelor clienți, care doresc să lase în urma lor, pentru cei dragi sau pentru ei un loc de veci. Pentru noi primordial este calitatea. SC KOVISTAND S.R.L. vă oferă monumente funerare și împrejmuiri din granit de o calitate deosebită,  ușor de realizat, durabilă în timp în comparație cu cele lucrate din beton.

 

   Clienții noștrii pot alege dintr-o gamă variată de produse într-o paletă variată de culori. Prețurile pot varia foarte mult, astfel încât oricine să-si poată alege un monument din granit .

 

   Oferim servicii complete pentru realizarea unui monument. Experiența dobândită de-a lungul anilor ne face să credem că vă putem ajuta și consilia în alegerea monumentul și/sau cadranul de granit potrivit.

 

   Vizitați cu încredere galeria nostră de prezentare și nu ezitați să ne contactați, sau să ne vizitati. Cel mai bine este să alegi un produs pe care-l vezi, îl studiezi deaproape.

 

Servicii si Produse

  •     Monumente din granit negru, gri inchis / deschis, color
  •     Cadrane din granit
  •     Inscriptionari
  •     Fotoceramica
  •     Accesorii

   Executam monumente si lucrari funerare in Dej, Gherla, localitatile limitrofe, inclusiv in zona Ileanda (jud. Salaj) si zona Beclean (jud. Bistrita Nasaud).