.Monumente Funerare Cluj Kovistand

Monumente funerare Campia Turzii, Cluj Napoca, Crematoriu Cluj, Dej, Floresti, Gherla, Huedin, Turda,

Descriere Monumente funerare

    Firma noastra executa monumente funerare de diferite tipuri, la standarde inalte de calitate. Portofoliul nostru de clienti, precum si experienta noastra in acest domeniu, fac din firma noastra un partener de incredere.

    Printre  multe altele piatra naturala cunoscuta si sub denumirea de granit se foloseste foarte des in fabricarea monumentelor funerare, avand o rezistenta buna la factorii naturari si intemperii, deasemenea raspunzand bine la procedeul de slefuire, si totusi pentru a obtine ceea ce doriti cu adevarat si monumentul sa aiba fiecare personalitatea sa este bine ca asemenea lucrari sa fie executate de cineva cu experienta in domeniu, pentru  a nu face un lucru de doua ori , mai bine odata si bine.

    Granitul este una din cele mai dure si dense pietre comerciale si probabil cea mai populara piatra naturala disponibila la ora actuala. Aceste calitati combinate cu o bogata paleta de culori fac din granit una din cele mai folosite, durabile si usor de intretinut pietre. Granitul este compus din quartz, feldspat, si mica precum si din multe alte minerale acestea contribuind la culoarea si textura granitului.

Servicii si Produse

  •     Monumente din granit negru, gri inchis / deschis, color
  •     Imprejmuiri
  •     Inscriptionari

   Executam monumente si lucrari funerare in Dej, Gherla, localitatile limitrofe, inclusiv in zona Ileanda (jud. Salaj) si zona Beclean (jud. Bistrita Nasaud).