Monumente Funerare Covasna, Monumente Granit, Marmură, Travertin, Calcar, Onix

Monumente funerare Baraolt, Covasna, Intorsura Buzaului, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc,

Descriere Monumente funerare

 ACEASTA PAGINA ESTE DISPONIBILA PENTRU  O SINGURA SOCIETATE - PRODUCATOR SAU COMERCIANT MONUMENTE FUNERARE

Pentru a va inregistra, va rugam sa ne contactati

office@agentiefunerara.ro 

 

  Societatea efectuează servicii de prelucrare a marmurei, granitului şi pietrei naturale, fiind o companie recunoscută pe piaţa din Romania. Vă oferim o gamă largă de produse şi servicii, începând de la materiale pentru amenajări interioare şi exterioare (placaje, blaturi, glafuri, trepte, etc.) până la monumente funerare.

   Dispunem de o echipă de profesioniști cu înaltă calificare, care vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie , cu încredere și profesionalism.

Servicii si Produse

  

   MONUMENTE FUNERARE

   Scopul nostru principal este acela de a satisface nevoile clienţilor noştri, prin a oferi produse de calitate și servicii pe măsură.Facem toate eforturile pentru ca fiecare lucrare funerară să fie o creaţie unică.

   Executăm lucrări în cimitir ”de la A-Z”, adică: săpat, zidit, turnat fundaţii, montaj, etc. Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactaţi cu încredere, pentru a obţine o ofertă de preţ, fără nici un angajament. 

   RECONDIŢIONĂRI DE MORMINTE

   Executăm lucrări de recondiţionări de morminte la faţa locului (când locul şi materialul permit acest lucru):

   •  Reşlefuire mecanică borduri, capace şi monumente din marmură, granit sau mozaic. Serviciile de şlefuire şi lustruire pe care noi le oferim, se bazează pe redarea aspectului şi luciului natural al materialului. Acest lucru îl obţinem prin şlefuirea mecanică a suprafeţei folosind succesiv consumabile cu granulaţii de duritate diferită. Pe lângă operaţiile de şlefuire şi lustruire efectuăm şi toate reparaţiile necesare (rechituire, repararea fisurilor, înlocuirea plăcilor sparte, etc.) pentru a reda complet frumuseţea pardoselii dumneavoastră.

   •  Completări/înscripţionări monumente sau plăci.

 

   Materiale pentru amenajari interioare si exterioare

   Amenajări bucătărie;

   Amenajări baie;

   Pardoseli, trepte, contratrepte și glafuri;

   Pardoseli și pereți;

   Placări exterioare.

   Placările de exterior trebuie în primul rând să răspundă nevoilor de rezistenţă şi durabilitate. Intemperiile şi circulaţia intensă solicită cel mai mult aceste zone: ploaia, zăpada, diferenţele bruşte de temperatură sau extremele meteorologice sunt cele care afectează materialele slabe şi lucrările deficitare. Pentru scările de la intrarea în locuinţă, dacă se doreşte un aspect deosebit, se poate opta pentru marmură sau granit, de preferinţă nelustruite, pentru a se evita alunecările în sezoanele umede. Piatra naturală, granitul în speţă, este printre puţinele materiale care se incadrează la alegerea potrivită.

   Optaţi pentru servicii de calitate, aceasta nu este genul de lucrare pe care să vreţi să o reluaţi prea des.

   Şlefuire/Recondiționare pardoseli

Galerie foto

Monumente Funerare Covasna, Servicii Funerare Covasna, Pompe funebre Covasna