Monumente Funerare Constanta - Clares

Monumente funerare Aliman - Vlahii - Dunareni, Cernavoda, Ciocarlia Cobadin Adamclisi, Constanta, Eforie Nord, Eforie Sud, Galbiori Topalu Ghindaresti, Harsova, Istria, Mangalia, Medgidia, Murfatlar - Valu Lui Traian, Navodari, Negru Voda, Ovidiu, Poarta Alba - Mihail Kogalniceanu, Rasova - Cochirleni, Techirghiol,

Descriere Monumente funerare

   Stam la dispozitia dumneavoastra cu produse de inalta calitate la preturi accesibile. Calitatea lucrarilor executate de catre societatea noastra este garantata. 

   Executam la comanda monumente funerare si constructii din  granit si marmura diverse modele si marimi la cele mai bune preturi. Realizam monumente funerare la cererea clientului punand la dispozitie atat un catalog de unde isi poate alege modelul preferat dar si dupa poze cu modele aduse de dumneavoastra. Lucram pentru dumneavoastra cu cele mai bune materiale de pe piata pentru a arata profesionalism in munca pe care o prestam.   

   Montaj si accesorii 

   La montajul monumentelor se pot adauga postamente din marmura, mozaic simplu sau mozaic venetian in functie de dimensiunea preferata de catre client, astfel incat sustinerea monumentului sa fie solida si la inaltimea dorita. De asemenea se pot adauga ghivece din marmura,mozaic sau alabastru sau alte accesorii ornamentale.

   Granitul este una din cele mai dure si dense pietre comerciale si probabil cea mai populara piatra naturala disponibila la ora actuala. Aceste calitati combinate cu o bogata paleta de culori fac din granit una din cele mai folosite, durabile si usor de intretinut pietre. Granitul este compus din quartz, feldspat, mica precum si din multe alte minerale acestea contribuind la culoarea si textura granitului.

   Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit (forma cristalină a carbonatului de calciu, CaCO3) și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă veche, μαρμαίρειν = a străluci, a luci. Cele mai obișnuite culori pentru marmură sunt următoarele: albă, cenușie, gri, neagră și roșie.

   Mozaicul este un produs fabricat din roci concasate la diverse granulatii in amestec cu ciment. Monumentele de mozaic sunt realizate de pietrari prin turnarea in diverse forme.   

 

Monumente Funerare Constanta

 

Servicii si Produse

Va stam la dispozitie cu:Monumente Funerare Constanta

  • monumente funerare granit;
  • monumente funerare marmura;
  • scluptura in granit;
  • executie monumente la comanda;
  • scris in granit si marmura (relief sau gravat);
  • vaze, stalpisori felinare din marmura si granit.

Galerie foto

Monumente Funerare Constanta, Servicii Funerare Constanta, Pompe funebre Constanta