Servicii Funerare Complete Zarnesti Pompe Funebre Brasov

Descriere agentie funerara


 servicii funerareUn sprijin de nadejde in clipele grele ale despartirii! 

  Stim cat este greu in aceste momente de durere sau va pregatiti sa treceti printr-o asemenea perioada dificila. De aceea, lasati-ne pe noi sa ne ocupam cu organizarea serviciilor funerare.    

    Serviciile noastre sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare corespunzatoare.  Suntem disponibili 24/24, asiguram inclusiv transportul, imbalsamarea, spalarea, imbracarea, barbieritul, toaleta decedatului, precum si sapaturi de gropi, depunere in cripte.

    Pentru asemenea momente, alegerea sicriului este modalitatea prin care va aratati atasamentul purtat persoanei inmormantate.Avem o gama completa de sicrie din diverse esente de lemn, cu modele religioase sau florale si culori variate.De asemenea, o gama variata de accesorii specifice.

Servicii Funerare

 Oferim servicii funerare complete la preturi rezonabile, sicrie complete, toaletare, imbalsamare, documente, transport funerar, incinerare, fanfara, accesorii funerare, monumente funerare pe comanda, placute scrise la pantograf.

Galerie foto

Agentie funerara Zarnesti, Servicii Funerare Zarnesti, Pompe funebre Zarnesti