1_400.In fiecare an in intreaga lume, milioane de oameni isi organizeaza propriile servicii funerare in avans. Acestia analizeaza toate optiunile, discuta costurile si aleg un Plan Funerar pentru a se asigura ca vor benefica de serviciile si produsele pe care si le doresc.

In general, nimanui nu ii place sa vorbeasca despre moarte. In multe familii, acest subiect nu este unul popular insa ramane totusi un subiect care va trebui discutat.

Actionarea imediata dupa producerea decesului, pregatirea si organizarea serviciului funerar, incheierea tuturor formalitatilor legale in forma si termenul prevazute de lege, respectarea traditiilor si obiceiurilor crestine precum si obtinerea tuturor drepturilor persoanei decedate sunt aspecte care trebuie solutionate, indiferent de implicarea emotionala sau starea sufleteasca a apartinatorilor.

 

La fel ca si in cazul asigurarilor de viata sau al testamentului, un Plan Funerar este un mod sensibil dar foarte practic de a planui viitorul. Este cea mai simpla modalitate de a prelua controlul a ceea ce se va intampla si a va ajuta familia intr-un moment dificil.

Planul Funerar are o structura simpla si flexibila fiind creat in asa fel incat sa permita adaptarea lui la dorintele si nevoile fiecarui client in parte. Planul funerar contine toate serviciile si produsele necesare in cazul unui serviciu funerar complet respectand traditia, valorile crestine si reglementarile legale in domeniu.

 
Planul funerar va ofera:
 
  • Siguranta si liniste din punct de vedere financiar
  • Banii platiti pentru un Plan Funerar sunt garantati 100%;
  • Inghetati costul serviciilor si produselor la nivelul preturilor de azi;
  • Indepartati grijile referitoare la “cine” si “cum” va plati serviciile funerare atunci cand va fi cazul;
  • Acoperiti costul serviciilor funerare in proportie covarsitoare iar familia dvs. nu va fi nevoita sa cheltuie sume mari de bani intr-un moment de grea incercare;

Agentiile funerare promovate de noi, au in lista serviciilor oferite planul funerar ca si produs.


Planul funerar nu presupune o limita de varsta sau o anumita stare de sanatate.Toate persoanele cu varsta peste 18 ani pot accesa un plan funerar.