Descriere agentie funerara

     Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie si promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si fiecare persoana. Vom ajuta fiecare familie indurerata sa treaca cu usurinta peste partea organizatorica a funeraliilor pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

     Suntem alaturi de dumneavoastra in aceste momente dificile pentru a va asigura ca persoanele dragi vor fi tratate cu demnitate si respect. Increderea pe care dumneavoastra ne-o acordati este un privilegiu si vom face absolut tot ce ne sta in putinta pentru a va asigura servicii funerare in Brasov ce respecta traditiile, sicrie de  buna calitate precum si accesorii funerare la preturi accesibile.

     Oferim servicii funerare complete non-stop in Brasov, ce acopera toate aspectele de la organizarea funeraliilor, documente funerare necesare in Romania si pana la realizarea de aranjamente florale desavarsite.

 

 

 Viziteaza , virtual, magazinul nostru :
(click pe imagine )

 

Funerare Brasov

 

 

 

 

 

Servicii Funerare

   

   Constatarea decesului de catre medic

   In momentul in care s-a produs nefericitul eveniment, respectiv decesul unei rude, persoane dragi, prieten sau cunostinta este necesara constatarea decesului de catre un medic care va elibera Certificatul Medical de Constatare a Decesului.


   Imbalsamarea

   Imbalsamarea este un procedeu medical ce are scopul de a prezerva corpul persoanei decedate din momentul decesului pana la funeralii, oferindu-i un aspect cat mai natural.


   Toaletare, impachetareServicii Funerare Brasov

   Serviciul de toaletare a decedatului se poate realiza atat la domiciliul dumneavoastra cat si in orice alta locatie indicata de familie, respectand normele de igiena. Imbracarea decedatului se face cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de catre familie sau achizitionate de la noi, dupa care se procedeaza la asezarea in sicriu. Cosmetizarea decedatului se face, dupa caz, la solicitarea familiei.
Procedura de impachetare se refera la sigilarea corpurilor aflate intr-o stare avansata de degradare si consta in efectuarea tuturor operatiunilor necesare in vederea inchiderii ermetice a sicriului.


   Inchiriere catafalc

   Desi nu este obligatoriu, se obisnuieste asezarea sicriului – la domiciliu, in capela sau in biserica – pe un catafalc cu suport de lumanari la cap si la picioare – un postament inalt care permite vizitarea si jelirea decedatului. Va oferim posibilitatea inchirierii catafalcului pentru 72 de ore.


   Manipularea sicriului

   Manipularea sicriului presupune deplasarea si transportul de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau la biserica unde se oficiaza slujba si de la masina la cimitir pana in momentul preluarii acestuia de catre personalul cimitirului spre locul de veci.


   Transport funerar

   Serviciul de transport funerar include: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capela si transportul funerar la cimitir.
Repatriem persoane decedate din strainatate, respectiv cetateni straini care au decedat pe teritoriul Romaniei. Venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveste demersul repatrierii decedatului.


   Incinerare

   Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii sau la cererea familiei, respectiv apartinatorilor.

   Daca veti opta pentru serviciul funerar de incinerare sunt necesare urmatoarele documente:

  •     certificatul de deces;Servicii Funerare Brasov
  •     adeverinta de inhumare;
  •     certificatul de imbalsamare;
  •     adeverinta de la DSP;
  •     programare pentru incinerare.


   Organizari Parastase

   Pentru pomenirea mortilor, organizam parastase, slujbe de pomenire si pomeni prin care sa va puteti arata grija si dragostea fata de cei dragi.


   Monumente, Pietre funerare, Fotoceramica

   Va putem furniza, la cerere, monumente sau pietre funerare pentru locurile de veci, in cazul in care aveti nevoie de unele noi sau trebuie refacute cele vechi.

   Vizitati, virtual, magazinul nostru www.funerarebesliu.ro

Galerie foto

Agentie funerara Brasov, Servicii Funerare Brasov, Pompe funebre Brasov