Descriere agentie funerara

   Compania de pompe funebre DINASTIA LUX din Pitesti ofera de peste 15 ani sevicii funerare de calitate: sicrie , urne, aranjamente florale, coroane, jerbe, transport in tara si in strainatate, repatrieri, accesorii mortuare, consultanta pentru obtinerea actelor necesare. Obiectivul nostru este de a furniza informatii si servicii complete si de a organiza inmormantari intr-o maniera rapida si discreta.

   Organizam parastase la restaurant sau la dumneavoastra acasa, ocupandu-ne de tot ce inseamna catering, servire, obiceiuri traditionale, coliva, cozonac, pachete, prosoape, vase, etc.
 
   Obiceiuri traditionale:
67_400_03
 • coliva
 • capetele
 • prescuri
 • covrigi
 • pesmeti
 • prosoape mari pentru preoti
 • prosoape pentru cruce, sfesnic, steag, masini etc.
 • pachetele de dulce sau de post
 • vin si ulei

   website-urile noastre: www.pompefunebrepitesti.ro

                                       www.dricuri.ro

 

   Puncte de lucru:coroane_pitesti_400

 

 • Magazin Funerar Aleea Spitalului, nr. 10.
 • Magazin Funerar Strada Teilor (vis a vis de ASIROM)
 • Restaurant Strada Nicolae Dobrin, nr.35 C
 • Magazin Funerar Strada Nicolae Dobrin, nr. 35 (langa Cimitirul Sf Gheorghe)
 • Magazin Funerar Strada Ana Aslan, nr. 1 (in parcarea Sptalului Judetean)

 

                              funerare_11_400

Servicii Funerare

   Firma noastra de pompe funebre va ofera spre inchiriere capace frigorifce pentru folosinta la domiciliu. Acest capac frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata pe o perioada mai lunga - in conditii perfecte de igiena si estetica. Se pot folosi si in momentele in care in incinta este foarte cald (perioada de vara) sau zona este lipsita de o sursa de ventilatie.

   Oferim si servicii de toaletizare: spalare si imbalsamare.

   Noi existam pentru a va face momentele dificile ale trecerii in nemurire a persoanei dragi, in clipe ceva mai usoare, prin detasarea dumneavoastra de grijile legate de toate demersurile ce trebuiesc indeplinite cu astfel de prilejuri. Puteti fi astfel, si-n aceste ultime clipe, alaturi de cei iubiti.

   Nu mai trebuie sa alergati din usa in usa dupa documentele necesare ori pentru programarea slujbei de inmormantare si a praznicului, nici prin zeci de magazine in cautarea obiectelor ce se folosesc in asemenea ocazii triste ori dupa mijloacele de transport necesare. De asemenea, puteti fi siguri ca, prin noi, faptul ca totul va decurge dupa toate regulile si ca nu va ramane absolut nimic neindeplinit este garantat. Dumneavoastra nu va ramane decat sa ne contactati. De restul, ne ocupam noi!

   Oferim serviciul de transport funerar intern si international cu masini si limuzine autorizate , la standarde UE. Putem pune la dispozitie pentru ceremonialul funerar microbuze pentru transport persoane, familie, preoti.

   Indiferent de conditi, transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena.

 

 

   Oferim servicii de transport mortuar, pe orice itinerar, cu autovehicule funerare specializate, la cele mai convenabile tarife din domeniu. Transportul se face cu autovehicule echipate conform standardelor europene.

   Trasporturi funerale Internationale

   Prin profesionalismul si experienta dobandite, suntem capabili sa organizam un transport funerar, in cazul in care aveti nevoie, dispunind in mod permanent de un parc de masini funerare de ultima generatie, iar acolo unde este nevoie putem organiza un transport combinat (auto + avion), Suntem in masura sa facem acest lucru cu plecare sau sosire de pe majoritatea aeroporturilor din Italia si Romania.

   Nu trebuie sa va procupati cu ce veti transporta decedatul de la aeroprtul de sosire si pana la locul de inmormantare. Daca dumeavostra doriti, noi suntem in masura de a va pune la dispozitie un dric care va transporta decedatul de la aeroportul de sosire la locul indicat de dumneavoastra.

   Suntem in masura sa organizam in maxim 24-48 ore orice transport funerar din Italia sau Romania catre urmatoarele tari: Romania, Bulgaria, Rusia, Serbia, Polonia, Turcia, Europa Ocidentala (orice tara), Canada, SUA, America Latina, Australia.

   Trasporturi funerale via Avion

   In momentul in care este nevoie de organizarea transportul unei persoane decedate catre orice destinatie in lume, experienta si logistica de care dispunem da posibilitatea de a organiza acest lucru, cu un inalt profesionalism si la preturi competitive. Dispunem de toata logistica necesara pentru a trimite si ridica de pe orice aeroport, o persoana decedata, pentru care trebuie facuta o expatriere sau o repatriere, indiferent de tara de provenienta sau de destinatie.   

 


Galerie foto

Agentie funerara Pitesti, Servicii Funerare Pitesti, Pompe funebre Pitesti