Descriere agentie funerara

0722.574.864

0744.146.709

borealisvest@gmail.com

www.borealisvest.ro 

   In conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, societatea noastra se ocupa pana in cel mai mic detaliu de intregul proces de inmormantare. 

   Mentionam ca in cadrul tuturor serviciilor prestate, societatea noastra de servicii funerare respecta traditia si obiceiurile religioase ortodoxe romanesti, cat si pe cele specifice altor religii cu seriozitatea si discretia cuvenite, specifice acestor evenimente.

Magazin Funerar Timisoara Servicii Funerare Complete

Servicii Funerare

   Borealis Vest S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:    

 • o gama variata de sicrie;
 • cruce de lemn (inscriptionarea crucii);Magazin Funerar Timisoara Servicii Funerare Complete
 • transportul sicriului la domiciliu este gratuit;
 • furnizarea informatiile necesare atat in caz de deces cat si inainte de survenirea acestuia;
 • consiliere in alegerea produselor si serviciilor;
 • preluarea persoanelor decedate din spitale, aziluri de batrani, zona cargo a aeroporturilor;
 • transport funerar in tara si in strainatate cu masini funerare autorizate;
 • acoperim fara probleme tot judetul Timis;
 • consultanta in intocmirea dosarului necesar la Casa Judeteana de Pensii in vederea obtinerii ajutorului de inmormantare;
 • dispunem de capace frigorifice folosite pentru a conserva persoana decedata pe o perioada mai lunga, in conditii de igiena;
 • inchirieri catafalce;
 • eliberam certificat de imbalsamare pentru depunerea la capela, precum si pentru transportul decedatului in alta localitate;
 • toaletarea decedatului: spalat, imbracat, barbierit, cosmetizat, asezat in sicriu;
 • personal calificat pentru manipularea sicriului;
 • organizare pomeni si parastase, precum si servicii de catering;
 • pachete parastas;
 • coliva, colaci, prescure, capetel, vin, vin+ulei;
 • articole funerare (prosoape, batiste, doliu, candele, lumanari, stat, cruce de piept, panza alba, panza neagra, baticuri, esarfe, tamaie, carbuni, felinare etc.);
 • coroane si jerbe din flori naturale sau artificiale.

   TRANSPORT FUNERAR - REPATRIERE DECEDATI

   Pentru a efectua transportul in conformitate cu legile statului unde a avut loc decesul si cu legislatia internationala, este recomandat sa apelezi la o companie specializata in repatriere decedati si servicii funerare.
   Transportul trebuie efectuat in cel mult 72 de ore de la solicitarea serviciului, cu masini de transport funerar dotate cu instalatie frigorifica.
   Masina cu care se va face transportul trebuiesa fie omologata ca funerara si prevazuta cu sistem special de refrigerare.Transportul se poate face si pe calea aerului insa nu il recomandam din cauza costului foarte mare iar timpul aproximativ e acelasi cu cel auto. Serviciile noastre se realizeaza la cel mai bun cost repatriere decedati. Profesionalismul si indemanarea echipei Borealis Vest sunt cele care isi pun amprenta in mod decisiv. Daca treceti prin situatia neplacuta de a pierde o persoana draga din viata dumneavoastra, este momentul sa va ocupati de repatrierea acesteia.
   Noi suntem o firma specializata ce va usuram munca preluam toate grijile cu privire la serviciile de transport funerar.
   Oricand estevorba despre oferta de  transport decedati firma noastra este cea care se remarca in prim plan. Am fost intotdeauna preocupati sa va oferim calitate deplina la un pret repatriere decedati cat mai corect.
   Stim ca decizia finala este luata in functie de eficienta serviciilor oferite dar si de raportul cost repatriere decedati si beneficii.
   Noi va asiguram ca intreg procesul funerar se desfasoara in conformitate deplina cu legislatia in vigoare. Serviciul de transport funerar se realizeaza din tara de deces si pana la biserica, capela sau cimitir de la caz la caz.
   Suntem o echipa de transport international care practicam cele mai bune preturi de pe piata. Noi luam in considerare toate aspectele ce tin de conditiile legale si va stam la dispozitie 24 de ore din 24  cu informatii si detalii specifice despre cost repatriere decedati.
   Va intampinam cu cel mai bun raport calitate pret transport decedati si va asiguram ca intreg procesul de transport decedati se desfasoara in conditii de maxima siguranta, respectand regulile de igiena impuse.

 Sfaturi utile in privinta documentelor necesare repatrierii persoanelor decedate:

1. Decesul trebuie inregistrat la Autoritatile locale din tara in care persoana a decedat, indiferent de cetatenia acesteia;

2. Daca decesul a fost cauzat de un accident sau cause violente necunoscute va sfatuim sa cereti interventia autoritatilor locale de Politie pentru investigare. Aceste formalitati variaza ca durata si doar dupa terminarea acestei proceduri decedatul poate fi transportat international.

3. Documentele persoanei decedate: buletin, certificat de nastere, certificat de casatorie daca este cazul.

4. Certificat de deces eliberat de autoritatile locale din tara in care a survenit decesul. Pe baza acestui Certificat de deces initial se poate elibera Certificatul necesar organizarii inmormantarii in tara de destinatie a persoanei decedate.

5. Repatrierea dureaza 1-3 zile lucratoare in functie de tara unde a avut loc decesul si celorlalte imprejurari.

    Aceste documente se obtin in mai multe etape si tin de formalitatile fiecarei tari.
    Doar dupa obtinerea documentelor necesare, corpul se poate ridica de la morga spitalului, pus intr-un sicriu special repatrierilor si transportat in tara de destinatie.
    Acest sicriu trebuie sa respecte intocmai Normelor Europene iar unele tari mai impun anumite accesorii suplimentare care sa insoteasca obligatoriu sicriul: valvola, saltea absorbanta, placuta identificare, sigiliu de ceara etc.

repatriere_decedati_timis_400

 

Galerie foto

Agentie funerara Timisoara, Servicii Funerare Timisoara, Pompe funebre Timisoara